неделя, 1 август 2021 г.

Разбиха скандално известен бардак в сърцето на Слънчев бряг

  

Мащабна акция на ГДБОП и ОД на МВР в Бургас е реализирана снощи в Слънчев бряг. Това съобщава Флагман.бг, позовавайки се на достоверен източник.


Едно от местата, които са проверявани е бившият стриптийз клуб на Димо Флорината – „Мулен руж“, което се намира във вътрешната част от поредица нощни заведения по главната алея.


Снимката е от акцията, реализирана в "Мулен руж" през лятото на 2019 година

„Качулките“ са атакували около 02:00 часа след полунощ. Задържани са поне 3 лица по обвинение за сводничество. Сред изведените от заведението били и няколко разкрепостени момичета по оскъдно облекло, на видима възраст 20-22 години, които по първоначални данни трябвало да бъдат разпитани като свидетели, но не е изключено да бъдат привлечени и като обвиняеми.

Иззети са пари и ценоразпис с услугите на момичетата.

Стриптийз клубът доскоро се стопанисваше от Димо Петров-Флорината, който е добре познато име в подземния свят, а в момента се държи от мъж с малко име Николай, който не е познат на широката общественост. За разлика от него Флорината е легенда в ъндърграунда. През 2019 година той бе арестуван за сводничество в Слънчев бряг, а през 2018 година в Банско.

Впоследствие КП КОНПИ му запорира имущество за близо 370 хил. лева, за което той не успя да докаже произхода на парите си.

Впоследствие се разнесе слух, че той се мести в Холандия, но наши източници разкриха, че в момента отново е в Слънчев бряг… като турист.
Сводникът-баровец Димо Флорината остава без имущество, Комисията на Цацаров го скастри с над 370 бона

Може би е съвпадение, но през последните няколко седмици, при различни полицейски разработки са „ударени“ точно заведенията, които преди време стопанисваше Флорината в курорта.

Новините от днес и със задна дата