събота, 7 август 2021 г.

18-годишната Пламена от Бургас е в много тежко състояние след сблъсъка на БМВ в стълб

  

18-годишната Пламена Балабанова от Бургас е в много тежко състояние след сблъсъка на БМВ в стълб в морския град, пише "Флагман". 

Близките на ученичката от Професионалната гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" зоват за помощ. Момичето се нуждае спешно от кръв, за да бъде спасен животът ѝ. "Пламена е в кома, на командно дишане. Много сме притеснени. Лекарите дават малък шанс, че ще се оправи. Много лошо си е ударила главата при катастрофата. Не ни дават повече информация от УМБАЛ-Бургас. В момента съм на летището и се прибирам от чужбина. Нямам обхват, изтръпвам при всяко звънене на телефона", каза вуйчото на пострадалото момиче Иван. 

Припомняме, че тежката катастрофата стана рано тази сутрин. В района на Капчето и магазин Mr. Bricolage, лек автомобил БМВ с бургаска регистрация се е подхлъзнал на мокрия асфалт и се е забил в ел. стълб. В колата са се придвижвали Пламена, още едно момиче и момче - шофьорът на БМВ-о, който вероятно не е успял да овладее немския автомобил. 

По непотвърдена информация, водачът се е разминал само с уплаха, второто момиче е със счупен крак. Най-тежко е пострадала Пламена, която е била на задната седалка. 

Новините от днес и със задна дата