сряда, 16 юни 2021 г.

Остров Света Анастасия кани меломаните на акустичен рок концерт със Светлана Близнакова & Band

 Остров Света Анастасия кани меломаните на акустичен рок концерт със Светлана Близнакова & Band

Остров Света Анастасия кани всички меломани на 9 юли от 21.00 часа на акустичен рок концерт с вокалистката на SEVI - Светлана Близнакова и супер групата, която е събрала да свири с нея. По време на акустичната вечер под звездите ще бъде представен и дебютният проект на певицата - "Tomorrow".

Албумът излезе официално през 2020-та година и вече е представен с голям успех зад граница в Италия, Щатите, Германия, Бразилия, Франция и др.
Феновете ще имат възможността да чуят рок дамата от SEVI в по-различна стилистика, встрани от по-тежкото звучене на групата. Акустичен кънтри-рок, примесен с елементи от различни музикални стилове, жив, натурален саунд и теми, които вълнуват певицата в последните няколко години.
Вдъхновен от идеята за вярата в утрешния ден, новото начало и готовността да посрещаме смело неизвестното, албума носи заглавието “Tomorrow”. В него взимат участие и Рали Велинов от SEVI, Александра Зернер, и гостите от чужбина - Alberto Steri (Италия) и световно известния вокалист - Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell)
Светлана Близнакова е събрала и супер група, с която ще представи проекта на 9-ти юли на сцената на остров Света Анастасия: Мартин Профиров ( P.I.F, Силует), Рали Велинов (SEVI), Александър Кирилов ( SEVI, Vulgar Bulgar) и Милена Генева (Вокализирай Това).

Освен това, по време на престоя на острова певицата ще заснеме и клип към предстояща нова песен.

Билетите с включен транспорт са на цена 25 лв. и можете да ги закупите от Туристически информационен център „Часовника“, касата във фоайето на „Магазия 1“ и в Grabo.bg.
Повече информация на телефон: 0882 004 124 - всеки ден от 9.00 до 17.00 часа и на е-мейл: reservations@gotoburgas.com

 Програма:

20:00 ч. - Отплаване от „Магазия 1“

21:00 ч. - Начален час на концерта

23:00 ч. - Отплаване към Бургас

Новините от днес и със задна дата