събота, 10 април 2021 г.

К-19 уби и майката на родилката Лора от Бургас

 Мъката е неописуема: К-19 уби и майката на родилката Лора от Бургас 

Бургаската художничка Лидия Кунева е починала днес. Новината съобщиха нейни близки, цитирани от chernomorie-bg.com. Лидия бе майка на слънчевата Лора Янева.

"Днес почина и съпругата ми, Лидия Стефанова Кунева. Тя беше прекрасна сестра, съпруга, майка, баба, художничка. Помолете се за душата ѝ. Бог да я прости.", написа бащата на родилката Лора в личния си фейсбук.

Както BurgasNovinite.BG писа преди две седмици Лора почина след усложнения от COVID-19, с който се заразила по време на бременността.

Лекарите изродиха спешно бебето, но състоянието на Лора бе изключително тежко.Две седмици по-късно вирусът отне живота и на майка ѝ.

Вестта за кончината на майката на родилката идва само ден преди погребението на Лора, което е утре - (11 април).

"На 11.04 от 11:30 ч. в храм "Света Богородица" в Бургас ще имаме възможността да изпратим с почит и уважение за мен Съпруга, а за Вас скъп приятел и колега! Нека облечем цветните си дрехи и с усмивка да осветим пътя на нейната душа", съобщи преди дни в социалната мрежа съпругът на Лора Янева – Мирослав Калудов.

Днес почина и съпругата ми, Лидия Стефанова Кунева. Тя беше прекрасна сестра, съпруга, майка, баба, художничка. Помолете се за душата ѝ. Бог да я прости.

Публикувахте от Георги Янев в Събота, 10 април 2021 г.

Новините от днес и със задна дата