събота, 20 март 2021 г.

Агресивен бургазлия нападна с нож охранител в МОЛ / видео

 Брутално ВИДЕО показва невиждан до сега ужас в бургаски мол 

Истински екшън се е разиграл в мол "Галерия" в бургаския жк. "Славейков". Клиент на обекта е размахал нож срещу лицето на охраната, твърди flagman.bg.

Скандалът избухнал, след като гардът на търговския център направил забележка на бургазлията, че трябва да спазва противоепидемичните мерки и да напусне мола от вратата, на която пише "Изход". Влизането и излизането в моловете става от различни места заради пандемията от коронавирус.

Мъжът обаче не приел сериозно думите му и вместо да се насочи към изхода, започнал саморазправа с охранителя. В този момент извадил от джоба си нож и започнал да го размахва. 

Драмата се разиграла малко след 18 часа, когато молът бил пълен с посетители, сред които и майки с малки деца. При вида на хладното оръжие клиентите са изпаднали в ужас и започнали да крещят неистово. 

Агресорът се опитал да избяга, насочил се към кафето, което се намира до централния вход, но бил изненадан от пресрещналите го полицаи. Охранителят успял навреме да натисне паник-бутона и за секунди на място са пристигнали служители на МВР, които сгащили буйстващия преди да успее да напусне мола. 

Екшънът обаче продължил и след това. Вместо да се кротне, мъжът станал още по-агресивен, скочил и на полицаите. Оказал яростна съпротива по време на ареста, което е наложило използването на физическа сила и помощни средства - белезници. 


На кадрите се вижда, че бургазлията е проснат по очи и униформените се опитват да го обезоръжат.

"Беше като филм на ужасите. Както се разхождахме, изведнъж настана суматоха. Този човек започна да крещи на охранителя и извади нож. Изпаднахме в шок, помислихме, че е терористичен акт, или заложническа драма, чиито главни герои сме ние.

Добре, че всичко свърши бързо. Благодарим на полицаите, които действаха толкова професионално и успяха да разрешат случая за кратко", разказа свидетел на разигралия се екшън.

Мъжът е на възраст около 45 години и е криминално проявен. Той е задържан за срок до 24 часа.

Свидетели на бруталния инцидент твърдят, че бургазлията имал съмнително поведение и по всяка вероятност е ударил някоя друга чашка преди да влезе в търговския обект.

Новините от днес и със задна дата