петък, 8 януари 2021 г.

Мъртвото дете намерено на улицата - внук на бившия политик Тома Томов

 

Появиха се още смразяващи кръвта подробности около невижданата трагедия с малко дете, която стана тази вечер в Мездра. Припомняме, че около 17:30 часа случайни минувачи намерили на тротоара мъртво 8-годишно момченце.

Незабавно бил подаден сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнали линейка и полиция. Спешните медици обаче констатирали, че малчуганът е мъртъв, като имал сериозна рана на врата. 

По първоначална неофициална информация става въпрос за ухапване от куче, но после се появиха данни за нещастен случай при боравене с пиратка, която гръмнала в ръцете на детето близо до главата и прекъсната важна артерия, уточнява BulNews. Загиналото момче е на 8 години и е внук на известния бивш политик и лидер на „Евророма“ 

Тома Томов В момента близки на починалото дете са обсадили линейката и не позволяват тя да тръгне към болницата. Под тревога са вдигнати екипи на полицията от Враца, които вече пътуват за Мездра, за да окажат съдействие на колегите си. Близките не приемат версията на лекарите, че става въпрос за нещастен случай и настояват, че става въпрос за убийство.

Новините от днес и със задна дата