петък, 8 януари 2021 г.

Мистерията с изчезналата Теодора Бахлова от Бургас се задълбочава

  

72 дена ни вест, ни кост от безследно изчезналата брокерка от Бургас Теодора Бахлова. Припомняме, че 47-годишната жена потъна вдън земя, след като на 29 октомври излезе от дома си на ул. „Оборище” №38 в спортно облекло и потегли с такси, което я оставя пред бившия хотел „Бриз”.

Една-единствена камера по бул. „Булаир” е засякла движението й по тротоара покрай библиотека „Пейо Яворов” и сградата на Регионалния синдикален съюз „Подкрепа”. Веднага след това следите ѝ се губят. Роднини и близки на Бахлова все още не могат да приемат факта, че я няма, пише Флагман.бг. 

Дъщеря ѝ - 22-годишната Християна, не спира да публикува носталгични статуси в социалната мрежа, с надежда майка ѝ да се появи: Най-силно впечатление правят коментари по коледните празници. "Няма подарък на света, който да замени липсващите хора за Коледа", "Пожелавам си на този свят ден (24.12.2020г.) само и единствено ти да бъдеш моето коледно чудо, мамо. Дано си някъде там и се подготвяш за твоя любим празник... Обичам те и ще те чакам вкъщи!".

"Сега осъзнавам думите: "Някой ден ще видиш какво ще е без мен" - видях и не искам повече. Идват любими празници и се моля да се случи чудо и да прегърна моята майка отново. Аз, баба и всички твои близки, мамо, те чакаме и няма да се откажем!", са само част от чувствените послания от профила в социалните мрежи на момичето. 

Анализираните записи от камери в участъка по улиците „Княз Ал. Батенберг” и „Филип Кутев”, както и тесните улички, водещи към Морското казино и Моста, сочат, че Теодора не е стигнала до Моста. Счита се, до този момент, че Бахлова не е пресичала тротоара, за да се ориентира към Морската градина, където е наситено с видеокамери. 

Вероятността да е поела вляво, веднага след сградата на КТ „Подкрепа” е много голяма. По-нагоре по бул. „Булаир” – в посока ул. „Цар Симеон I”, силуетът ѝ не се засича. Днес, два месеца и половина все още не е разкрита мистерията с липсващата богата брокерка на недвижими имоти Теодора Бахлова.

Новините от днес и със задна дата