петък, 18 декември 2020 г.

Жестоко убийство: Милен Лудия накълцан на парчета в Бургас!

 ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Откриха заклан Милен Радев - Лудия в Бургас -... 

37-годишният Милен Радев, по прякор Лудия, е намерен мъртъв в апартамента му в блок 55 на бургаския жк. "Славейков", съобщава Флагман.бг. По тялото на бургазлията е имало над 30 прорезни рани от остър нож. По тялото му буквално нямало място, което да не е накълцано, разкриват криминалисти.

Съседи от входа усетили неприятна миризма, идваща от дома му и веднага сигнализирали на тел. 112. Оказало се, че тялото на Милен е било намушкано и оставено с дни да гние зад входната врата. 

Съседи твърдят, че рядко виждали роднини да идват в жилището. За сметка на това често засичали странни хора от маргинални общности по стълбите. Милен редовно събирал тайфа отрепки в дома си. Пиянските им купони понякога създавали проблеми. В регистрите на тел. 112 има над 5 случая, когато патрулни екипи са идвали на място, за да укротят конфликтите. 

Има заподозрян, който в момента се издирва. Милен е стар познайник на органите на реда и прокуратурата. Той страдал от параноидна шизофрения и епилепсия, но когато не приемаше лекарствата си често сътворяваше различни изцепки. 

Въпреки болното си състояние, съседите му го описват като кротък и спокоен, но без успокоителните ставал агресивен, а в съчетание с алкохол - нещата излизали извън контрол, викал и псувал всеки срещнат. 

През 2018 г. Милен Лудия легна по средата на Околовръстното шосе, извеждащо трафика от Бургас за Слънчев бряг, в района на бензиностанция "Шел". През 2017 г. Лудия беше зверски пребит от дюнерджия срещу БСУ. 

Причината е, че Милен поискал да хапне без пари, но след като получил категоричен отказ, започнал да буйства и напада служителя, който от своя страна реагирал. Минути преди това Милен се хвърлил върху капака на преминаващ по бул. „Стефан Стамболов” автомобил. Само месец по-късно психичноболният мъж повторил коронния си номер.

Новините от днес и със задна дата