понеделник, 2 ноември 2020 г.

Бургазлийка изчезна мистериозно, търсят я от 5 дни ВИДЕО

 

47-годишната Теодора Бахлова е изчезнала безследно от дома си в Бургас на 28 октомври и оттогава е в неизвестност.

Дъщеря ѝ Християна Радоева призова за помощ в социалните мрежи и помоли всички, които имат информация за майка ѝ да се обадят на тел. 112 или на самата нея на телефон 0896105093.

"Тя е получила обаждане на 28 октомври, към 18 ч. Не знам от кого е било то и какво е гласяло. След това майка ми е излязла от вкъщи доста притеснена и разплакана. Казала е "излизам и след малко се прибирам". Оттогава я няма", разказва Християна Радоева.

Не знам от кого е обаждането. След него е излязла разплакана, по думите на баба ми. Била е облечена с черен клин, черно шушляково яке, носила е малка чантичка, заяви Християна Радоева.

Имам съмнения към нейната сестра, предвид това, което се е случвало през годините - съдят се, делят имоти, пари. Думите, които са си разменяли, са доста фрапиращи за близки хора, посочи дъщерята на изчезналата жена.

Тя поясни, че майка ѝ е живяла във Великобритания, като наскоро се е прибрала. Ако ме гледа, бих ѝ казала да се прибере вкъщи, защото баба не издържа. Теодора Бахлова живее във Великобритания, но често се връща в родния Бургас. Завършила е музикалното училище "Панчо Владигеров", учила е и журналистика.

Новините от днес и със задна дата