неделя, 11 октомври 2020 г.

Мъж подари рози и пръстен на любимата си, после я наръга с нож

  

Жител на Башкирия рани тежко съпругата си с нож, защото отказала да се сдобрят след раздялата и не приела букета рози и златния пръстен, които ѝ поднесъл, съобщават световните осведомителни агенции.

По информация на пресслужбата на вътрешното министерство, пристигналите на местопроизшествието полицаи открили следи от кръв и листенца от рози. Пострадалата жена е откарана в болницата, а извършителят е направил пълни самопризнания. 

Той разказал, че съпругата му разбрала, че ѝ изневерява и го изгонила от къщи. Два месеца по-късно съпругът решил да предприеме стъпки към затопляне на отношенията. 

Според него, букет рози и златен пръстен би трябвало да разтопят сърцето на любимата, но нещата не се случили, както очаквал. Още щом го видяла, 43-годишната жена се нахвърлила с точилка върху неверния си съпруг. 

Букетът от червени рози се разпилял в коридора, което силно засегнало 51-годишния мъж. След кратък размисъл той отишъл в магазина и купил нож, с който малко по-късно пробол жена си в корема. Извършителят е арестуван и срещу него е повдигнато обвинение за умишлено причиняване на тежка телесна повреда.БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата