четвъртък, 29 октомври 2020 г.

Брад Пит се раздели с по-младото си гадже

  

Нищо на този свят не трае е вечно, особено връзките на холивудските знаменитости, които сякаш имат предварително определен срок на годност и по неписано правило приключват точно толкова ненадейно, колкото са започнали. Така неусетно дойде и краят на романса между Брад Пит и 27-годишната Никол Потуралски, които вече не са двойка, пише life.dir.bg.

"Те не са заедно от известно време насам. Отношенията им бяха краткотрайни, без сериозни намерения", разкрива източник на "Us Weekly".

Преди няколко дни манекенката бе заснета от папараци в Берлин, вечеряйки с 68-годишния си съпруг Роланд Мери в един от неговите ресторанти, наред с техни приятели. Именно тогава тръгнаха първите слухове, че красавицата и звездата от "Троя" са се разделили, тъй като по-късно брюнетката напусна заведението в компанията на законния си мъж.

Тогава редица американски медии писаха, че носителят на "Оскар" сам е пожелал всеки от тях да поеме по собствения си път, понеже искал да се съсредоточи върху делото за равно попечителство над децата си с Анджелина Джоли, за което стана ясно в началото на този месец.

Близки до актьора, споделят, че Брад се държи с изключително уважение към Анджелина и нейната роля на родител. И макар да не е съгласен с всичко, което тя прави, знае, че бившата му съпруга много обича наследниците им и иска най-доброто за тях. В същото време обаче той е сигурен, че неговото присъствие в живота на децата не е по-малко важно, затова е решил да търси правата си по съдебен път. Очевидно обаче Никол отвлича вниманието му от поставената цел, ето защо той е предпочел да приключи с връзката им, предава "Entertainment Tonight".

Двамата бяха забелязани заедно за първи път преди 2 месеца във Франция. Тогава Потуралски бе видяна да пристига на парижкото летище "Шарл дьо Гол" от Берлин, а не след дълго там кацна и самолета на Брад от САЩ. След това двамата се натовариха в автомобил и отидоха на летище "Льо Бурже", където се качиха на частен самолет, който ги отведе в село Коренс, разположено между Ница и Марсилия, недалеч от Средиземноморското крайбрежие, където се намира величественото имение "Шато Миравал", притежание на Пит от 2011 г. насам.

Няколко седмици по-късно германката посети Лос Анджелис, но макар да се видя няколко пъти с Пит през престоя си, визитата ѝ бе свързана с професионални ангажименти.

"Двамата не бързат, оставили са се на течението. Никол не афишира с чувствата си към Брад, нито пък той с неговите към нея. Тя е в Ел Ей по работа", каза през септември източник на "Us Weekly", допълвайки, че независимо от химията между тях, екранният Ахил няма намерение да минава отново под венчилото.

Никол, която е позната в индустрията с псевдонима си Нико Мери, е сред успешните манекенки в своята родина и е любимка на британската дизайнерка Виван Уестууд. В края на лятото тя украси корицата на списание "Elle". Родена е в Бергкамен, Германия, но е от полски произход. Според чуждестранната преса говори свободно цели пет езика, а когато не дефилира по модния подиум, ръководи организация за защита на акулите. Освен това има малък син от Роланд Мери, с когото има "отворен брак". 

Новините от днес и със задна дата