сряда, 28 октомври 2020 г.

Над 600 творби на талантливи ученици участваха в националния конкурс „Морето не е за една ваканция“

 

Общо над 600 творби на талантливи ученици от цялата страна взеха участие в тазгодишното издание на националния конкурс за рисунка, компютърна рисунка и фотография на тема - "Морето не е за една ваканция".

В раздел "Рисунка" бяха подадени над 450 творби, в  раздел "Фотография"- над 100, а в раздел "Компютърна рисунка"- над 60 от всички 19 области на страната.

Церемонията за връчване на наградите се отменя! Чрез куриерска фирма ще бъдат изпратени всички награди за учениците из страната. Виртуална изложба с отличените рисунки, компютърни рисунки и фотографии ще бъде поместена на сайта на ЦПЛР- Бургас: https://www.odk-burgas.com/bg/content/virtualna-izlozhva-nacionalen-konkurs-moreto-ne-e-za-edna-vakanciya-2020-g

Организатори на този конкурс, който се провежда за 12-та година, са: Министерството на образованието и науката, Регионалното управление на образованието, Община Бургас, Центъра за подкрепа на личностното развитие, Басейнова дирекция - «Черноморски район» -  Варна, Областен информационен център и Регионална инспекция по околната среда и водите- Бургас.

Организаторите благодарят на всички участници!

Още снимки


Новините от днес и със задна дата