събота, 4 април 2020 г.

Ексбаретата, убил Голямата Рижа, се забърка в нов голям скандал

Ексбаретата Петко Лисичков, който през 2009 година екзекутира Калоян Стоянчов-Голямата Рижа, днес се забърка в нов скандал. Този следобед той атакува администратора на групата „Шофирай в Бургас" Иван Христов Иванов, пише "Флагман".
Екшънът се е разиграл на паркинга на хипермаркета „Мосю Бриколаж“.
„За пръв път виждам този човек. Дойде при мен, държеше се неадекватно, започна да крещи и да ме заплашва. През цялото време си държеше ръката на чантичката, предположих, че има пистолет или нож. Беше готов да се бием, не отговорих на провокацията му. Нито нападам пръв, нито удрям стари хора. Реших, че е по-добре да се оттегля, но след като запалих двигателя той разби стъклото на колата ми“, разказа Иван Иванов, който до този момент даваше показания в 4-то РУП Бургас.
Едва след пристигането на полицаите той е узнал, че човекът, който му създавал проблем е небезизвестният в Бургас Петко Лисичков. Бившият полицай бе оневинен за убийството на Голямата Рижа, но огромна семейна трагедия – самоубийството на сина му, сериозно разклати психическото му здраве. От ОД на МВР в Бургас потвърдиха за инцидента. Проверка показа, че случаят вече е докладван на Районна прокуратура Бургас.

Новините от днес и със задна дата