петък, 6 март 2020 г.

Лора Караджова и Део за пръв път заедно след раздялата. Певицата е бременна в осмия месец


Необичайно дуо бе събрал вчера вечерта в шоуто си Николаос Цитиридис. Той бе поканил на гости Деян Славчев - Део и Лора Караджова. Двамата се появяват публично заедно за първи път след раздялата си преди близо седем години.

Лора изпя част от хита си "Нека бъде лято", след което седна на диванчето до бившата си половинка Део. Двамата бяха гаджета около осем години, включително и по времето, когато бе записана най-известната песен на дъщерята на Данчо Караджов. Съвсем непринудено двамата се отдадоха на спомени за онова време, но по нищо не личеше между тях да има някакво напрежение.
Лора и Део не са двойка вече повече от седем години и имат семейства и деца. Део е женен за Мариана, от която има две деца - Борислав и Теодор. Популярният тв водещ на спортния тотализатор сподели, че направил предложение на приятелката си Мариана с "наакан пампрерс". Е, явно е било трогателно, защото все пак тя се омъжи за него и роди още едно дете. Тя също присъстваше сред публиката в студиото.

Лора има 5-годишна дъщеря Алиса, а в момента е бременна в осмия месец с второто си дете. Караджова обаче се раздели с бащата на Алиса - Валентин Славов, преди време и сега е с диджея Марсел Рохас, от когото очаква и втората си рожба. Лора сподели, че не мисли скоро за сватба с Марсел. Иска да бъде булка, но предпочита децата ѝ "малко да пораснат", за да вземат участие в церемонията като шафери.
Макар че вече е в напреднала бременност, певицата изглеждаше перфектно в къса рокля в розово и дори сподели, че преди месец е запознала да ходи на тренировки по пол денсинг, въпреки че точно в момента не може да прави много неща на пилона заради състоянието си. Тя се е запалила много по този спорт и е решена да продължи с тренировките месеци след раждането.

Новините от днес и със задна дата