сряда, 29 януари 2020 г.

Нов екшън с кола на НСО


Кола на НСО участва в нов екшън на пътя. Около 16:40 часа днес в района на пазар „Иван Вазов" в София е възникнал вербален спор между двама водачи относно пътна ситуация.
Водачите не са напускали автомобилите си, нито е налице пътнотранспортно произшествие, съобщиха от службата за охрана. Във връзка с инцидента след 19:00 часа на спешен номер „112" е подаден сигнал от гражданин, насочен към СДВР, IV РПУ.
При обработката на сигнала единият от автомобилите е идентифициран по регистрационен номер като собственост на Националната служба за охрана.
В тази връзка НСО информира, че автомобилът, управляван от участник в инцидента, е предоставен с договор за временно ползване на Народното събрание, а превозното средство не е управлявано от служител на Националната служба за охрана.
Припомняме, че на 12 декември миналата година кола на Националната служба за охрана /НСО/ удари 14-годишно момче на столичния бул. „Драган Цанков“. Зад волана е бил младши сержант от службата, който е с 3-4 години стаж в системата, без провинения.

Новините от днес и със задна дата