сряда, 29 януари 2020 г.

Бащата на болния Мити с голямо престъпление към сина си


Здравейте, мили хора! Това е прекрасният Мити – моето малко чудо изпратено от Господ, пише майката на детето в helpkarma.com. "Мити се роди в 35 гестационна седмица (8-ми месец) и около 30 дни се бореше за своя живот в кувьоз на изкуствено дишане.
Аз бях неотлъчно до него... И накрая малкият герой се пребори, но за жалост ни предстои още много борба! След известно време забелязах, че Мити изостава и отидохме на невролог. След прегледа неврологът му постави диагнозата мускулна хипертония с изоставяне в моторното развитие.
След известно време посетихме отново невролог и той постави нова диагноза. По страшна диагноза. - “детска церебрална парализа” , което означава,че Мити ще се нуждае от повече средства за рехабилитация - за по дълъг период от време. Именно за това сумата по сметката ще бъде увеличена.
Мити се нуждае от много рехабилитация, за да започне да сяда и да развие нормални двигателни способности за възрастта си. Днес той е на 1 годинка и 6 месеца. Безплатна рехабилитация ни се полага веднъж в месеца за 10 дни, но това не е достатъчно, защото Мити има нужда от интензивна и ежедневна работа. Също така са му необходими и от специални ортопедични обувки, които също са непосилни за мен.

Аз съм една майка в трудно положение, самотна и без майчинство. Бащата на Мити отказа да даде финансова помощ, след като бе молен няколко пъти. Затова се обръщам към вас добри ХОРА да помогнете на моето малко ангелче, да проходи! Като майка на дете с този проблем ви моля да ни подадете ръка! Вярвам, че един ден ще си върна усмивката на лицето и ще видя как моето ангелче тича с протегнати ръчички към мен!"

Новините от днес и със задна дата