събота, 4 януари 2020 г.

Попиляха Анелия и 16-годишната ѝ дъщеря: Отвратително, гнусно!


 Поп-фолк дивата Анелия разбуни духовете в социалните мрежи с клип на дъщеря си. Певицата качи видео в Инстаграм, на което 16-годишната Ивон Динева прави lip sync (престорено пеене) на популярно парче, докато се държи провокативно пред камерата, съобщава "Монитор".


За броени минути изпълнението на тийнейджърката събра редица негативни коментари, а причината е не само поведението ѝ, а и коригираният външен вид. „Отвратително“, Това не са нормални маниери и държание за момиче на 15-16 години... Иначе момичето е супер“ и „Боже, направо ми е гнусно да гледам... Извинявам се, но това е дете с корекции... Очевадни. И не е нормално подобно поведение, а тя го има това поведение от поне 3-4години.“, гласят само част от коментарите относно богатата наследница.


Почитателите на изпълнителката на „Зоопарк“ не за първи път се възмущават от скандалния външен вид на момичето. Припомняме, че Ивон е плод на любовта на Анелия и бизнесмена Коко Динев, който напусна майката на първородната си рожба и след това се разходи до олтара с колежката ѝ Емилия.

Новините от днес и със задна дата