петък, 24 януари 2020 г.

Мъж загуби пръстена си в хотела, но след 14 години той отново попадна при него


Жител на американския щат Вирджиния намери пръстена си, който загубил, когато бил млад, пише UPI. През 2005 година Търнър Кинг играел в баскетболния отбор на католическо училище.
Веднъж автобуса на тима му се счупил в близост до град Шарлотсвил. Заедно със съучениците си младежът бил настанен в хотел, докато не поправят автобуса. Кинг отишъл да си измие ръцете и оставил пръстена на нощното шкафче, а после го забравил. Американецът звънял в хотела няколко пъти, надявайки се, че са открили пръстена, който бил важен за него. Но всеки път му казвали, че няма и следа от скъпото украшение.
През октомври миналата година жена открила случайно пръстена в местен оказион. Тя забелязала, че на него е гравирано име и училище и решила да издири собственика. Жената позвънила на сътрудничка на учебното заведение и предала пръстена.
Съпругата на Търнър, която по случайност вдигнала телефона, когато ѝ позвънили от училището, решила да изненада мъжа си. Взела пръстена, опаковала го в подаръчна кутийка и му го подарила за Коледа.
Изненадата му била наистина невероятна след всичките тези14 години. В писмото си жената, намерила пръстена, моли в качеството на възнаграждение семейството да дари пари за местния хоспис.

Новините от днес и със задна дата