сряда, 27 ноември 2019 г.

Не е за вярване какво вършил женен перверзник с непълнолетни момичета

Условна присъда получи сексуално извратен мъж. 28-годишен разложанин бе осъден от Районен съд по няколко обвинения, пише struma.com.

Едно от тях че, че в продължение на повече от половин година жененият иначе мъж осъществявал комуникация с малолетни момичета по интернет с цел създаване на порнографски материали.

Той карал момичетата да го наблюдават, докато похотливо показвал половия си орган, а понякога дори мастурбирал.


Прилъгвал момичетата, че, ако включат камерата си и му покажат половите си органи, в замяна ще получат нов мобилен телефон.
Правел снимки, с които по-късно шантажирал наивните девойки, за да му изпращат още свои голи снимки. Обвинения, абсолютно неприемливи и несъвместими с обществения морал. В личния му компютър били намерени множество порнографски материали под формата на снимки и видеоклипове, изобразяващи мастурбация, похотливо показване на женски и мъжки полови органи, за създаването на които са използвани 4 малолетни момичета от Разлог и региона.

Съдържанието им изобразявало реално или симулирано блудствено действие, съвкупление, полово сношение, включително содомия, мастурбация, сексуален садизъм или мазохизъм, както и похотливо показване на половите органи, както и за участие в порнографско представление - представяне на живо или в реално време пред другиго на похотливо показване на половите органи.

Мъжът, който работи като сервитьор, е семеен. Сексуалните извращения осъществявал през 2016 година в продължение на 6 месеца, преди да бъде заловен. Преди дни той бе осъден за всяко от обвиненията, като получи условна присъда от 8 месеца лишаване от свобода с 3-годишен изпитателен срок.

Съдът му наложи и глоба в размер на 5000 лв. Скромно обезщетение получи и едно от омерзените семейства, чиито дъщери са станали жертва на сексуалния маниак. Майката на едно от общо четирите деца завела иск за 5000 лв. за претърпените неимуществени вреди. Съдът уважи частично иска и присъди 4000 лв. обезщетение.

Новините от днес и със задна дата