четвъртък, 26 септември 2019 г.

Кога от ОЗБГ казват истината и кога я премълчават

Вторник, 12 Април, 2016 21:02:50

Ето какво получихме преди известно време на е-пощата си от "Организация за закрила на българските граждани":
На 20.02.2016 г. в град Бургас беше проведен първият по рода си патриотичен форум в новата история на България! На форума, в продължение на четири часа, се дискутираха различни теми, но главната тема бе "Спасението на България".
Форумът приключи с възникването на едно ново българско обединение, наречено "Обединени за България". Участие взеха родолюбиви организации и патриоти от цялата страна. Малка част от присъстващите бяха:......изброяват имена на лица и организации, което са се обединили.
Предстои втори форум с патриотична насоченост, за когото допълнително ще бъде предоставена информация. Форумът остава отворен за всички патриоти и родолюбиви организации, които желаят да се присъединят към "Обединени за България".

Проучване на нашата медия установи, че в "Обединение за България" водеща е организация носеща ясните белези на паравоенна и е оглавявана от бивши офицери. За тази организация има сериозни съмнения, че е финансирана отвън, но не от страна от ЕС. Те извършват специални тренировки и обучения. Разполагат с финансови средства за закупуване на скъпа техника, оборудване, и др., които не могат да бъдат закупени с членски внос на членове от организацията. Спираме дотук, това е тема с продължение.

Ето какво получихме днес от ОЗБГ:
"ОЗБГ поддържа отлични отношения с няколко организации, но си партнираме само и единствено в каузи, които са за благото на народа и Родината. "Задържането" на мигранти противоречи на принципите на ОЗБГ и не извършваме такива дейности.
Молим, Вас като медии, да не ни припознавате с други организации. Ние сме си самостоятелна организация и нямаме нищо общо с други сдружения." 

Изпратили са ни нещо, което е в пълно противоречие с полученото съобщение на 20.02., защото не са самостоятелна организация.

Явно се опитват да се разграничат от действията на Петър Незимов, който днес бе задържан заради граждански арест на мигранти, чрез употреба на сила и разпространено видео.
С него навярно нямат нищо общо. Но с присъединяването си към към паравоенната организация имат и сами са го потвърдили с изпратената до нас информация.

Бисер Русимов от ОЗБГ, който някои медии обявиха за втория Динко, обяснява в медиите, че момчетата тренират в гората, обикалят района доброволно, за да пазят границата, снабдени с храна и вода, раница с дъждобран, аптечки, GPS, радиостанции, лаптоп с карти на Странджа, сателитен телефон, за да имат връзка, ако мобилните телефони нямат обхват. От това разбираме, че основната им цел са не разходките, а мигрантите. Спираме дотук, само ще ги питаме кой финансира всичко това и дали познават техниката на ръкопашен бой "Система", казват, че било "лечебното" бойно изкуство, но някои знаят откъде идва и за какво служи.

Новините от днес и със задна дата