неделя, 13 август 2023 г.

Гроши от „Биг Брадър” сложи край на живота си

  

Един от най-колоритните участници в първия сезон на "Биг Брадър" - Светлан Шевров-Гроши, е сложил край на живота си. Новината потвърдиха и източници от родния му град Ракитово.

Тъжната вест се разпространи светкавично снощи във Фейсбук, където негови близки и приятели изказаха своите шок и съболезнования.

"Лек път! Пак ще повилнеем някога. Съжалявам...", написа неговият партньор в щуротииите в "Биг Брадър" Найден Найденов - Нед.

Прощални думи към Гроши публикува и участникът във втория сезон на шоуто Лео Бианки: "Искам да те запомня по този начин. Почивай в мир", написа италианският готвач, който публикува негова усмихната снимка.

"Почивай в мир,братле...И в следващия живот-в никакъв, ама в никакъв случай не го прави отново!", написа певецът Светозар Христов. В коментарите той допълни, че навярно става въпрост за самоубийство: "Според информация, дадена от негов по-близък пр-се е самоубил...Обществото е болно...домашно насилие,глупости-повече са жертвите на тва болно общество...".

Победителят в първия сезон на "Биг Брадър" Здравко Василев също изпрати виртуално своя Съквартирант: "Днес денят ми започна с новина, която буквално ме покруси. Смъртта на Светлан Шевров - Гроши. Дълго обмислях, дали да напиша нещо в памет на това момче, с което съдбата ни събра за кратко в най-известната къща в България.

Голямата болка на Гроши според мен остана огромното неразбиране от това какъв е и вероятно за това беше изградил един фалшив образ за себе си. Той остана неразбран и от нас в Къщата и избра да играе ролята на загубеняка от малкият провинциален град, но всъщност бе едно добро момче с огромни мечти, които понякога шепнешком и страх споделяше с нас.

Не искам да знам причината за изборът му за такъв край, но се надявам там, където е душата му да намери покой!", написа Здравко. 

Източници на Dir.bg от родното му Ракитово споделят, че Гроши е бил съсипан от скорошната смърт на негов приятел. Дори последните му публикации във Фейсбук намеквали, че в главата му се въртят лоши мисли. Те разкриват още, че тялото му е намерено от неговата майка близо два дни след като е приключил живота си.

А ето как мебелистът бе описал мотото си в социалната мрежа: "Туй наше вечно "утре", "утре", "утре" пълзи от ден на ден с крачета ситни, дорде изгризе сетната частица на срока ни. А всички наши "вчера" са светели по пътя на глупци към мухъла на гроба. Пуф, угасвай, свещице кратка! Тоз живот е само една нещастна движеща се сянка, актьор бездарен, който се явява. Измъчва и изпъчва своя час на сцената и след това изчезва. История, разказана от луд, със много шум и бяс, в която няма ни капка смисъл...".

Новините от днес и със задна дата