неделя, 10 юли 2022 г.

Майката на полицайката Симона Радева: Заплашват ни с убийство, изключително тъп народ

  

Симона не е била в колата на Георги Семерджиев и двамата не са любовници. Това заяви пред "България днес" Бистра Радева - майка на полицайката от Първо РПУ, която бе разпитана като свидетел по досъдебното производство за катастрофата с две жертви, предизвикана от 35-годишния бивш футболист.

"Заплашват ни с убийство! Опитах се да обясня истината, но ни наричат проститутки и искат да ни убият. Симона не е била в джипа на Георги Семерджиев и не е негова любовница, както се твърди. Всичко ще стане ясно скоро, но повече подробности ще мога да кажа, след като приключат следствените действия", допълва Бистра Радева.

Служителката на "Охранителна полиция" бе привикана на разпит в Националната следствена служба, след като вътрешният министър в оставка Бойко Рашков оповести на брифинг в Министерския съвет, че е установено, че Радева има отношения с Георги Семерджиев, но тепърва ще се изяснява какви точно.

"Опитах се да напиша във Фейсбук истината, но бях жестоко нападната. Може да проверите в нейното полицейско управление - Симона е изключително съвестен и безупречен служител. Има задържания на водачи за наркотици и алкохол, сваля номера и е безкомпромисна. Нямам идея цялата тази помия откъде се изля. Не е нормално да я заплашват с убийство и какво ли още не. Чувства се застрашена, мен също ме заплашват да ме убият. Изключително тъп народ", каза още пред вестника майка ѝ.

По неофициални данни 22-годишната полицайка е била близка със задържания, пътувала е и друг път с него, за да не се стига до проверки от полицейски патрули. По време на разпита ѝ Радева е разказала, че след катастрофата полицаи от 4-то Районно управление са отишли до автомивката на Семерджиев, откъдето са взели стълба и са я занесли до апартамента в "Лозенец", където е живеел, за да може той да си влезе. 

Самата Симона също си позволи да заплашва в профила си в социалните мрежи. 

"След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!", написа униформената и изтри всичките си снимки в профила, като скри и контактите си.

Новините от днес и със задна дата