четвъртък, 4 ноември 2021 г.

Доброто стана "заразно", семейство иска да подари кола на майка с дете с увреждания

 

Доброто носи след себе си добро. Така може да озаглавим серията от случки, при които българи избират да не продадат, а да подарят личния си автомобил на свои съграждани, пише Глас нюз бг.

Семейство е избрало да дари колата си на родител от Facebook групата: "Купи подарък от майка на дете с увреждане".

"Моля да напишете вашата история под поста, за да изберем човека, който има най-много нужда от този автомобил", пише жената, която е създала публикацията - Владислава Терзиева.

Автомобилът е "Мазда" 6 и е с множество екстри, както и с нови гуми.

Вижте целият пост на Владислава:

"ПОДАРЯВАМЕ
Здравейте, искаме да подарим кола на някоя майка от групата, която има нужда от автомобил. Колата е Мазда 6, комби, 2008 година с всички възможни екстри, икономична и с нови гуми.

Моля да напишете вашата история под поста, за да изберем човека, който има най-много нужда от този автомобил. Може да ни напишете вашата история до 05.11.2021г." 

Припомняме, че за едва медец това е третата история, при която хора искат да помогнат на свои съграждани по този начин.

 
Мъж реши да подари колата си на човек, който би имал полза от нея, а поста му събра огромен брой споделяния и масово публично одобрение. БМВ-то отиде при майка, която работи като фотограф.
 
Преди дни, успешен компютърен специалист също избра този начин, да се отблагодари за усилията на медиците на първа линия. Неговият автомобил се оказа в ръцете на лекарка анестезиолог, която служи в реанимацията на "Пирогов".

Новините от днес и със задна дата