неделя, 3 октомври 2021 г.

Алена за "почтените" харвардци: Жадни за власт и пари мюрета!

  

"Чуя ли политик натрапчиво да говори за почтеност, знам, че лъже", така започва прогнозата на астроложката Светлана Тилкова-Ален, цитирана от "Труд", за предстоящия вот 2 в 1.

Ето какво още предрича Алена за изборите за парламент и държавен глава: Астрономерологичното ми тълкуване за “Продължаваме промяната” е негативно като последици за България, но поне в началото позитивна за личното забогатяване на двамата пресни месии, което всъщност е важното за тях. Парите са целта, властта е пътя към тях. Смущава ме една астрологична сянка, няма да кажа поради кои планетарни аспекти, че Петков и Василев може и да се окажат мюрета. При това не само на Радев, за който не бих се изненадала, ако е най-незначителният кукловод в нечия глобална игра. Важното е да се домогне до втори мандат и да властва, което заради дълготрайното поведение на ГЕРБ и Борисов е приближаваща реалност.

Вибрацията 6 и 9
 Името “Продължаваме промяната” е съчетание от вибрация 6 и 9, и въпреки че общата вибрация е на стабилност, тя не е в полза на “носителите на промяната”. Очертава се падане в нищото, а не възход и върхове за народа и държавата, дори първоначалният им политически скок да е забележим. Нямат история, която да е в хармония с вибрация 6, няма какво да стабилизират, защото у нас в политически план нищо не са постигнали, а нищо няма как да се стабилизира.

Каквато и да е продължаващата промяна, тя ще бъде изцяло подчинена на негативната посока, в която България устремно е поела след 4 април 2021 г. Вече живеем в задълбочаваща се криза. Пред нас е недобро бъдеще. Дали то ще ни мачка до края на 2023 г., до 2026-а или в най-лошия случай до 2030-а зависи от разума, а не от емоцията, когато гласуваме. Уви, когато се гласува за народен спасител емоцията е господар, а разумът - рудиментарна ненужност.

Кратък астропортрет на Кирил Петков
Човек обсебен от стремеж към власт и водачество. Роден е на дата на кармична разплата - причина за трудностите в живота му, които не винаги е способен да преодолява, както и за изявения му материализъм. Стремленията му към материални блага са цел на неговия живот, която иска да задоволи на всяка цена. Повтарям, на всяка цена, всички средства са оправдани.

Съдбовният му път, подкрепен и от зодиакалния му знак в Овен, е причината да общува с лекота, да говори много, предимно импулсивно и нерядко с противоречащи си съждения в различни времеви моменти, но винаги уверен, че ще бъде чут и приет. Рядко се задълбочава в детайлите на нещата, което го води към провал, освен ако не се заобиколи с доверени хора вникващи в дреболиите. Често в началото буди доверие, което с времето преминава в недоверие и отхвърляне. Напористата му импулсивност, до невъзможност да се владее, му пречи да осъзнае, че така също отблъсква хората, а не ги привлича.

Сега е в период на Съдбовно подчинение, който продължава до неговата 51-а година и от една страна му налага да не е прибързан и да не надскача възможностите си, с което той не се съобразява. От друга, му забранява участие в политически проекти, защото може да се окаже изкупителна жертва, а бягството към презокеанска държава няма да е възможно.

Кратък астропортрет на Асен Василев
Роден в Дева, на дата презареждаща го с емоции, които умело се е научил да потиска и прикрива. Странни и бих казала нелеки са неговите житейски периоди - първият до 30 години е емоционален, с наложена Съдбовна забрана за брак, който е съсипвал всяка негова реална или платонична емоционална връзка, до степен да се страхува и отблъсква противоположния пол. Следващите три негови житейски периода са подвластни на привидната стабилност и хармония, които му носи вибрация 6, властваща и в неговия Съдбовен път.

Тази благодатна вибрация обаче може да бъде и негативна. Защо? Вибрация 6 носи позитиви, когато нещо градивно е сътворено преди настъпването на нейната власт, в случая преди неговата 31 година, защото Съдбата налага изискването да се стабилизира постигнатото.

Ако постигнатото е негативно или срив, е малък шанса за успешно новоначалие, за да бъдат поправени грешките и променена средата - лична и делова. За да оползотвори този нищожен шанс е необходимо да върви бавно към целите си, да внимава с кого и какво ново начало поставя, защото сривовете ще продължават да го срутват в нищото.

В тази връзка създаването на политическа формация и политическата му кариера са обречени на провал, дори и над повърхността да са декларирани и видими временни успехи. Материалните стремежи при Асен Василев са силно изразени. Не се доверява на обещания без покритие. Вярва само на физическото присъствие на хората и предметите.

Композитна карта на трите партии мандатоносители
“Волт”, “Средна европейска класа” и “Политическо Движение Социалдемократи” колкото и да са невидими на ниво държава ще се почувстват употребени, когато осъзнаят, че за тях са отредени трохите. Емоцията им ще бликне, но дали ще намерят начин да си отмъстят за унижението, първоначално възприемано като успех, ще покаже времето.

Решение за създаване на коалиция
Композитната карта между четирите формации разкрива единствено мечти за пари, пречупени през кармична разплата и промяна, но не мечтаната от Петков и Василев, а тази, която може да се окаже в недалечно бъдеще причина да бягат бързо от България.

Сам да си подложиш динена кора
Почтените носители на промяната имаха значимо астропредимство - регистрираха се и решението на ЦИК излезе по време на директен Меркурий. От 27 септември Меркурий е ретрограден, а те на 30 септември включиха нов и напълно безсмислен член в коалицията.

Загубиха си предимството, а започналото ретроградно движение на Меркурий ще ги повлече надолу, т. е. Петков и Василев объркаха и кармата.

Мечтите им за висок изборен резултат по естествен път са невъзможни, единствената им надежда остава манипулирането на изборните компютри.

Новините от днес и със задна дата