вторник, 14 септември 2021 г.

Извънредно печални новини за катастрофата край Айтос

 

Станаха ясни ужасяващи подробности за тежкия инцидент тази вечер в Айтос, при който камион е помел две коли, след което се е преобърнал в градинката срещу Горското стопанство в града.

Баща с двете си малки деца са загиналите в разцепения джип Волво. 32-годишният Нури и двете му деца – момченце на 9 и момиченце на 7 години са част от жертвите на жестоката кървава баня по айтоската ул. „Хаджи Димитър” тази нощ.

От тежката катастрофа в Айтос до този момент има установени три жертви. Това е съобщил и директорът на ОД на МВР-Бургас ст. комисар Калоян Калоянов. 

Той е уточнил, че по първоначална информация претовареният със зърно камион е блъснал лек автомобил, в който са пътували жена с две деца. Те са издъхнали на място. Семейството е било със собствения си автомобил джип Волво на гости в село Чукарка и се е прибирало в Айтос, където имали къща. Семейството е имало собствен бизнес в града – за преработка на животински отпадъци.

Жената е с травма на гръдния кош, предполага се, че има счупвания и на долни крайници.

Тирът се е движел в посока от Руен към кръговото на Айтос. В участъка пука гума и блъска два автомобила, които са се движели пред него. След сблъсъка тирът се завърта и се преобръща в градската градинка.

Майката на загиналите деца и 17-годишен остават в тежко състояние след адската катастрофа в Айтос

 

Новините от днес и със задна дата