понеделник, 14 юни 2021 г.

Колко по-евтино излиза ранното море у нас и при съседите

 istock

Все повече замирисва на море, а битката в туризма започна още в началото на сезона. За да привличат повече посетители, тур агенции и хотелиери предлагат всевъзможни бонуси и отстъпки. Повече нощувки на цената на по-малко, безплатни атракции, безплатни чадъри и шезлонги са само част от атрактивните предложения.

Сезонът започна и с примамливи цени на нощувките. До два пъти по-евтино би ни излязла почивката по родното Черноморие този месец, отколкото в разгара на сезона – през юли и август, съобщава Нова телевизия.

Колко ще ни струва морето в началото на сезона – при нас и при съседите? Офертите за евтино море в началото на сезона това лято започнаха още в края на май. Без да чакат най-горещите дни повечето хотелиери в Слънчев бряг обявиха атрактивни пакети за почивка през юни.
 
"Имаме специална отстъпка в момента за нашите клиенти от България и не само – минус 20% през целия юни месец. Като цените за юни започват от 70-75 лв. на човек на база ол инклузив и ултра ол инклузив", заяви Баяр Бекир, маркетинг мениджър на верига хотели в Слънчев бряг.

След слабия сезон миналото лято – сега в битката за всеки клиент хотелиерите засипват туристите с всякакви атрактивни предложения.  

"Тази година сме се насочили към семейния туризъм – в нашите хотели имаме специален пакет – при двама възрастни – 2 деца до 12 г. се настаняват безплатно.  Специално за нашите гости с деца подготвили сме изненади – вкл. имаме и детски луна парк в един от нашите хотели – с батут, с бънджита и с водни лодки", посочва Бекир.

Новините от днес и със задна дата