четвъртък, 27 май 2021 г.

Звездата от "Скъпи наследници" Лорина Камбурова почина внезапно в Москва

  

Красивата актриса от сериалите "Скъпи наследници" и "Връзки" Лорина Камбурова е починала в московска болница от двустранна пневмония, съобщи в социалните мрежи фотографът Генадий Авраменко.

30-годишната красавица, която от няколко месеца живее в руската столица и се снима за руски и международни продукции, е трябвало да присъства на премиерата на новата руска комедия "Любов и чудовища", в която играе главната роля. Лентата тръгна по кината в Русия в края на април с очакван успех в широко разпространение на над 2000 екрана.

Лорина обаче се е разболяла и след усложнения от вирусна пневмония, причинена най-вероятно от Covid-19, е била приета в московска болница.

"В Москва целият екип отиде на премиерата на "Любов и чудовища", но Лорина не можа - беше с двустранна пневмония в болница. Когато групата излезе на сцената, направих видео разговор с нея и видях Лорина да плаче в болничното легло, преместих камерата на сцената и тя видя и чу всичко, което се случва. Екипът изтича, махна с ръце към нея и ѝ извика думи за подкрепа. Тогава тя написа, че е истински празник и се чувства все едно е с нас на сцената", допълва Авраменко. 

Въпреки усилията на руските лекари обаче актрисата е починала тази сутрин.  

Близките на Лорина, която е родена във Варна, призоваха за финансова помощ, за да може тялото ѝ да бъде транспортирано до България и да бъде погребана на родна земя. Всеки, който може да помогне, да го направи на: Sberbank на телефон + 7-917-586-3670 или номер на карта: 5469380058766584.

Лорина Камбурова е родена през ноември 1991 година. Играе в първия сезон на сериала "Връзки" по bTV, както и в сериала "Скъпи наследници", участва в американски и турски продукции, а през месец януари т.г. окончателно се мести да живее в Москва.

Като ученичка се явява в "Мюзик айдъл 3". Приета е в Икономическия университет във Варна, но не ѝ се учи там. Затова решава да се пробва в НАТФИЗ. За изпитите я подготвя за 2 месеца актьорът Валентин Митев. Завършва в класа на проф. Здравко Митков.

През 2019 година тя се сгоди за Георги Елисеев, който е по-известен с професионалния си псевдоним Джордж Куест.

Новините от днес и със задна дата