петък, 21 май 2021 г.

7 любопитни факти за новия епизод на "Приятели" (трейлър)

  

17 години след като зрителите се разделиха с Рос, Рейчъл, Чандлър, Фийби, Джоуи и Моника, след седмица отново ще ги видят заедно на екран. HBO вече пусна и трейлър към новия епизод на култовия сериал "Приятели", който предстои да бъде излъчен на 27 май, съобщи bTV.

Епизодът е озаглавен "Онзи, в който всички се събраха отново заедно" (всички серии в 10-те сезона на сериала започват с "Онзи, в който...") и няма да следва конкретна сюжетна линия, а по-скоро героите ще преживеят отново моментите от сериала и заснемането му.

Би Би Си очертава седем важни момента от трейлъра, които ще видим и по време на дългоочаквания специален епизод:

1 - Ще има изобилие от известни личности

Дейвид Бекъм, Лейди ГАГА, Джъстин Бийбър, Синди Кроуфорд - всички те ще имат кратки роли. Първоначално зрителите имаха притеснения дали тяхната поява няма да "отнеме" от времето с оригиналните герои. Изглежда обаче продуцентите добре са пресметнали кой колко време да получи.

2 - Хората остаряват

Феновете на "Приятели" добре си спомнят как Джоуи и Чандлър буквално се "просваха" на разтегателните си кресла, но като двама безгрижни младоци в Ню Йорк. Сега Мат ЛеБланк и Матю Пери (имената на актьорите) имат бръчки и посивели коси и наистина се нуждаят от почивка на креслото.

В този момент от трейлъра се вижда и плюшеният приятел на Джоуи - пингвинът Хъгси.

3 - "Кой знае повече?"

Актьорите не само ще разговарят за това какво е било, но ще трябва и да си спомнят конкретни моменти по време на игра. Фийби вероятно ще грабне акустичната си китара и ще "шокира" с някое от своите произведения, например "Миризлива котка".

4 - Ще има емоции

Героят на Чандлър Бинг е добре познат със сдържането на емоциите си. Дори имаше епизод "Онзи, в който Чандлър не може да плаче". Изглежда обаче в реалния живот Матю Пери няма проблем с това да показва чувствата си - в трейлъра за кратко има кадър, в който той казва "Да, сега ще се разплача". Вероятно това ще са думите и на зрителите.

5 - Поддържащите роли се завръщат

Освен оригиналните герои и известни личности, в новия епизод ще видим и част от поддържащите, но важни като присъствие, роли. Сред тях ще е "любезният" барман Гюнтер, сестрата на Рейчъл - Джил (изиграна от Рийс Уидърспуун), както и бившият приятел на Моника - Ричард (Том Селек).

Разбира се, още веднъж ще чуем "О, Боже Господи" в типичния тембър на Джанис (Маги Уийлър).

Фенове изразиха разочарованието си, че героят на Пол Руд (Майк) няма да се завърне на екран.

6 - "Ние бяхме разделени"

В епизода ще се стигне и до този спор между Рос и Рейчъл. Феновете ще разберат.

7 - Кортни Кокс има проблем със запомнянето на репликите

Героят на Моника е централен за сериала. Тя е определяна като "лепилото, което държи групата заедно". Актрисата Кортни Кокс обаче е имала трудности да помни какво точно трябва да каже на снимачната площадка. Докато са в апартамента на Моника и Рейчъл, в трейлъра Мат ЛеБланк вдига купа за плодове и пита "Репликите на Кортни още ли са написани на масата?".

Шоуто без съмнение ще е голямо. Само след 7 дни всички фенове на "Приятели" ще се върнат 27 години назад, когато беше излъчен първият епизод.

Новините от днес и със задна дата