четвъртък, 5 ноември 2020 г.

Деси Цонева се връща на екран, ще води по сутиен и гащи

 

Деси Цонева се връща на екран също толкова ненадейно, колкото и изчезна преди няколко месеца. Тя напусна "На кафе", където се изявяваше като репортер, за да има повече време за семейството си. Но изглежда това не е била единствената причина.

Щерката на покойния Митко Цонев най-накрая сбъдна мечтата си да води свое кулинарно предаване. Първият епизод вече е заснет, но остава загадка къде ще се върти шоуто на Цонева - дали в някоя телевизия или ще заложи на онлайн медия. 

Тя неведнъж е споделяла, че мечтае за свое кулинарно шоу, а уменията си вече е демонстрирала в "Черешката на тортата". Нека не забравяме, че е изключително близка и с Шеф Иван Манчев, който бе кръстник на сватбата ѝ Явор Стефанов. 

Устатата Деси сподели няколко снимки, на които се вижда, че е зад кадър и камерата заснема нещо. Нейната колежка Карина Караньотова пък обърна внимание на оскъдното облекло на Деси и директно я попита дали ще води предаването по сутиен. Въпросът се оказа нелеп за Деси, която доста хладно ѝ отвърна, че става въпрос за спортен екип.

После Деси се опита да замаже грубия си тон и шеговито заяви, че ако трябва и по гащи ще води. "Ще се пусна по гащи в някой епизод. По бански де", смее се тя. А Карина си изпроси покана за този еротичен епизод, където и тя щяла да се пусне по бельо. Дес има само леки опасения, че Карина ще я засенчи със своите плочки на корема.

А мъжете вече започнаха да измислят различни сценарии с участието на двете дами, които са мераклийки да се пуснат полуголи в ефир. Поне е сигурно, че ще имат огромен рейтинг, без значение какво ще сготвят и дали ще бъде вкусно то./show.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата