неделя, 22 ноември 2020 г.

Зловещо убийство в Берлин: Учител си покани приятел за секс, а после го изяде ВИДЕО

  

Германската полиция е арестувала 41-годишен мъж по подозрение за канибализъм, след като е открила човешки кости, напълно почистени от плът в предградие на Берлин.

Берлинската прокуратура заяви, че "разследва с пълна скорост, за да хвърли светлина върху убийство от сексуален характер със съмнения за канибализъм". 

Заподозреният е арестуван в сряда във връзка с изчезването през септември на 44-годишен мъж в германската столица. Полицията не посочи името на заподозрения, но ежедневникът Bild го идентифицира като Щефан Р., учител по математика и химия в частна гимназия. 

Служители, които са претърсили дома на заподозрения, открили в мазето му чувал и медицински трион за кости, заедно с 25 килограма натриев хидроксид, (сода каустик), подходяща за разтваряне на човешка тъкан, съобщава Bild. 

 

                   Убитият също се казва Щефан 

В мазето е открит и голям хладилник, но той е бил празен, допълва изданието. Следи от кръв също са открити в апартамента на заподозрения, каза прокурорът Мартин Щелтнер пред медиите. 

Заподозреният все още не е коментирал обвиненията, добави Щелтнер. Полицията публикува снимка на жертвата - Щефан Т., след като той изчезна и са потърсили информация от обществеността, но без успех. 

Преди няколко месеца той излязъл от апартамента си и казал, че отива на среща, оттогава бил в неизвестност. Костите са били намерени от хора, които са се разхождали в парк в североизточния квартал Панков в Берлин на 8 ноември, като по-късно криминалистичният анализ показа, че това са останките на Щефан Т. 

Разследващите разкриват, че Щефан Т. и убиеца му се запознали в интернет. Преди това учителят издирвал в даркнет информация за канибали и дори търсел съвети как се готви човешко месо.

Новините от днес и със задна дата