събота, 7 ноември 2020 г.

Мегз скандализира: Карбовски ме изнудваше за секс! Взима пари от президента

  

Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз скандализира с признание. 

По думите ѝ журналистът Мартин Карбовски я изнудвал за секс. Мегз обаче не спря до тук. Тя твърди, че Николета Лозанова Михаела Тодорова и други плеймейтки, които са му гостували, „са му се от плащали с духане, за да са в ефир“. 

Тези скандални твърдения Каканашева направи чрез пост в личния си фейсбук профил. Ето какво написа тя (публикуваме думите й без редакторска намеса): „Карбовски ме изнудваше за секс, за да продължи да излъчва предаванията си с мен. Твърди, че @nikoleta_lozanova @nora_nedkova @mihaelatodorova и всички останали плеймейтки, които са му гостували са му се от плащали с духане, за да са в ефир. 

Поради тази причина вече няма да видите мои предавания при него, защото аз не духам за слава. Ще кажа и още - човек, който всяка седмица говори от национален ефир да морал - е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран. Също по темата за морала - лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. 

А после се хвали пиян - колко пари му взима и как той създава и руши имиджи в тази държава. Винаги съм била до болка честна - дори когато това ми е коствало всеки да се изправи срещу мен. Този път си мислех да си мълча, но дочух, че се случва и с други, затова разказвам. Повече предавания с Карбовски няма да имам“. На този етап Карбовски не е коментирал твърденията на Каканашева.

Новините от днес и със задна дата