неделя, 8 ноември 2020 г.

Мангъров изнагля - пусна илач срещу К-19 за куп пари!

  

"Маската не мирише просто на джоб, на джоб с пари мирише!". Аз бих добавил с много пари, его и гнусни истории за осакатени животи…", така започва фейсбук статус на учителя Петър Велков.

Коментарът му е "посветен" на цяр коронавируса, който се продава не от кого да е, а от доц. Мангъров, който от сутрин до вечер повтаря, че това е обикновен грип и хората не трябва да се пазят от него. 

Изглежда обаче, че "чайчетата и аспиринчетата", които Мангъров пробутваше не са достатъчни в борбата с COVID-19 и заради това той е пуснал свое "лекараство". Ето какво още пише учителят Велков в статуса си (публикуваме думите му без редакторска намеса): 

"Стефан Командарев: "Човекът, който обикаля всички медии, оспорвайки сериозността на ковид пандемията и необходимостта от мерки, продава хранителна добавка за лечение на същата болест. 16,80 лв. на бройка. Както изрично е подчертано, трепе "бaктерии, гъбички, пaрaзити или вируси. Коронaвирусите не прaвят изключение!" – последното е с удебелен шрифт! 

Явно ковидът не минава само с "чайче и аспиринче", трябва и скъпа добавка. Специалистът, който я рекламира, е с мила и усмихната физиономия… Лъха на човечност. На фона на измъчените лица на лекарите на първа линия, чакащи обещаните 1000 лева към мизерните заплати.

Друго са си натуралните екстракти от медицинските гъби шийтаке и чага, забележителната индийска билка андрографис и дългия червен пипер. Алъш вериш да има. Нищо, че беше просто грипче, дето щеше да изчезне през юни… Плюс 100 – 200 лева на преглед. Маската не мирише просто на джоб, на джоб с пари мирише!".


Новините от днес и със задна дата