сряда, 21 октомври 2020 г.

"Децата на Другата България" с удивителната Елжана Попова, нейните три дъщери и малко, мъжко присъствие ВИДЕО

 

Снимка: Kадър bTV
Автор - BurgasNovinite.BG/Катя Стоянова
 
След няколкото вълнуващи истории в документалната поредица "Децата на Другата България" на Георги Тошев, която стартира миналия месец в ефира на bTV, дойде ред и на осезаемо бургаско присъствие в лицето на популярната българска актриса Елжана Попова и нейните очарователни три дъщери. 
А малкото мъжко присъствие е двегодишният Паоло, синът на една от дъщерите на Елжана Попова. Защо Георги Тошев реши да срещне аудиторията си точно с тях, ще имате удоволствието да разберете тази събота в 12.30. 
 
Елжана Попова е българската актриса от Бургас, която любовта отведе в Рим и вече 30 години гради семейство и кариера в la Città Eterna. Във Вечния град пристига през 1988 г., след като е спечелила стипендия за специализация в Театралната академия на Рим. 
 
Първата ѝ роля в киното е Яна във "Вик за помощ" на Никола Рударов. След това изигра запомнящата се роля на журналистката Мария в сериала "Дом за нашите деца" на Неделчо Чернев.  И още много роли, както в българското, така и в италианското кино и театър.
 
"България я нося в себе си и това не е нещо материално", каза Елжана Попова, преди няколко месеца, в интервю за BurgasNovinite.BG. В събота, по bTV ще разберете какво искат да ви кажат и нейните дъщери. А посланията им със сигурност ще бъдат повече от интересни!

Новините от днес и със задна дата