неделя, 12 април 2020 г.

Цветница е! Нека надеждата ни окрили!

Скъпи бургазлии, 

Цветница е, нека надеждата ни окрили, да стопли сърцата ни и да ни даде сили и воля да преминем през огромните изпитания, пред които днес е изправено цялото човечество, цялата планета. Живеем в сложни времена, нужно е повече от всякога да бъдем човечни, да бъдем отговорни, да бъдем силни и уверени, че  ЗАЕДНО ще преодолеем опасността и скоро всички ЗАЕДНО ще празнуваме големите християнски празници, както сме свикнали.

Ще се разхождаме, хванати за ръце, ще се срещаме със скъпи приятели и хора, ще се радваме на морето, на детския смях по парковете, на романтичните гледки на Бургас,на споделените моменти и емоции. ЗАЕДНО!

Цветница е  слънчев празник, изпълнен с оптимизъм, с надежда, с красотата на новия живот, с победата над злото. Нека бъдем смирени, да не се отдаваме на лоши мисли, страхове, дребни изкушения, защото  сме силни, когато вярваме, мислим и правим добро. И не само към близките си, но към всички останали  хора, към съседите си, към хората, които в момента са най-уязвими, към тези, които не са в домовете си, тези които се грижат за здравето и сигурността ни, които рискуват живота си, и са в близката аптека или магазин.

Нека днес на този обичан празник се усмихнем на близките си, и на тези, които не са с нас в този момент  да им изпратим от сърце най- искрените  си благопожелания.Нека съвсем скоро бъдете с близките си хора, Нека скоро бъдем ЗАЕДНО!Честито на всичи именици!

Честит празник на всички бургазлии!

Новините от днес и със задна дата