понеделник, 27 април 2020 г.

Кой и защо уби преди 2 години милиардерите Шърман, произвеждащи лекарство против К-19

Водещият производител на лекарството хидроксихлорохин Бари Шърман, което президентът на САЩ Доналд Тръмп призова да използва в борбата с коронавируса, трагично загина през декември 2017 г.
Ето какво пише по темата известният американски журналист и радиоводещ Хал Търнър на сайта си halturnerradioshow.com, цитиран от "Поглед инфо". Спомняте ли си милиардерите от Торонто Бари и Хъни Шърман, открити мъртви в къщата им? Наречете ме „Теоретик на конспирацията“, ако искате, но това изглежда интересно. .. През декември 2017 г. брокери, посещавайки имението на милиардера в близост до Торонто, направиха ужасно откритие: телата на 75-годишния Бари Шърман и 70-годишната Хъни Шърман са открити обесени, напълно облечени, висящи на колани на платформата до вътрешния си басейн. Полицията смята, че убийствата са били умишлени, а обирът е техен мотив. Кой уби Бари и Хъни Шърман? И защо? В началото на декември 2019 г. на света се стоварва „коронавируса“ и много хора умират от болест, наречена COVID-19. За кратко време става ясно, че отдавна установеното лекарство, хидроксихлорохин, е много успешно в лечението на най-тежко болните пациенти със COVID-19.
И така, какво общо има всичко това с две неразкрити убийства в Торонто две години по-рано? Това се дължи на работата на Бари. Той ръководи Apotex, водещ канадски производител на генерика. Познайте какво прави Apotex? Хидроксихлорохин ... Същият хидроксихлорохин, който сега е признат в Съединените щати като едно от най-ефективните лекарства за лечение на заболявания, свързани с COVID-19. И което лично президентът на САЩ призова да се ползва. Резултатите от аутопсията, публикувани на 17 декември, показаха, че двойката Шерман е удушена с въже. Полицията не е открила никакви признаци за нахлуване в имението им. И още един факт е тревожен. След избухването на коронавирусната епидемия COVID-19 резултатите от аутопсията на телата на Бари и Хъни Шърман на уебсайта на полицията в Торонто изведнъж станаха недостъпни, както всеки може да види, като кликне върху връзката https://www.torontopolice.on.ca/newsreleases/39905 . Нека ви припомня, че първоначалната версия на полицията в Торонто предполагаше, че Бари Шърман първо е убил жена си, а след това се е самоубил. След скандала, повдигнат от семейството на починалия и участието на частни детективи в разследването, патологът, когато провежда второ изследване, заедно с наетите детективи, намери следи от въже по китките на Бари и Хъни.

Явно убиецът е вързал ръцете им с шнур или пластмасова закопчалка. В същото време телата на съпрузите бяха намерени със свободни ръце, а в близост до труповете нямаше въжета. Оръжието на убийство са кожени мъжки колани. Източници, запознати със ситуацията, наричат убийството професионално и по поръчка.
И точно тези резултати мистериозно изчезнаха от уебсайта на полицията в Торонто. От този факт на убийството на Бари Шърман могат да се направят два извода. Първо . Тези убийства бяха явно умишлени, но вътрешна версия на случилото се беше подхвърлена на обществото чрез медиите, контролирани от Демократическата партия на САЩ, и версията с предполагаемия грабеж беше предложена като дубликат, въпреки че в действителност нищо не е откраднато от имението на милиардера. И второ. Някой наистина се нуждаеше от това, че от края на 2017 г. Бари Шърман да спре да прави допълнителни изследвания в областта на употребата на хидроксихлорохин.
Това означава, че този „Някой“ вече се подготвял за появата на COVID-19 и той наистина трябвало да се увери, че уникалните свойства на хидроксихлорохиновия препарат за неговото използване при лечението на симптомите на COVID-19 не са били известни до началото на епидемията. Като се има предвид, че лекарството се произвежда в Канада, няма съмнение, че ако не беше убийството на Бари Шърман, то щеше да започне да се използва много по-бързо и по този начин значително да намали смъртността от COVID-19, първо в САЩ и Канада, а след това по цял свят.

Толкова е очевидно, че не изисква никакви допълнителни доказателства. Ако това е така, тогава светът се изправя пред грандиозно престъпление срещу човечеството.

Новините от днес и със задна дата