понеделник, 9 март 2020 г.

Ето как гаджето на Бахаров изкара пари, за да го измъкне от затвора


Актрисата от „Ягодова луна“  Рая Пеева продава за 18 500 лева колата си. Тя не искала да се разделя с любимото си „Волво“, но за да погаси разноските по делото на гаджето си Явор Бахаров, се наложило да обяви автомобила за продажба,  пише „Галерия“.

„Колата наистина е в добро състояние. Обадих се като клиент и попитах дали цената подлежи на коментари – смъкнаха ми още 1000 лева, което за този модел е доста“, разказва наш източник.

По всичко личи, че Рая и Явор са на зор. След като Бахаров бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние и употреба на наркотици, му бе платена гаранция в размер на 5000 лева. Предполагаше се, че парите са били изпратени от брата на Явор – Захари Бахаров. Близки до актьорската двойка обаче разкриват, че Рая е взела сумата назаем от приятел и се надява с продажбата на волвото да ги възстанови.
Разноските по наказателното дело и адвокатския хонорар пък щели да излязат около 2000 лева, като се очаква на Бахаров да бъде наложена солена глоба. Семейството му отказвало да помогне финансово и се наложило Рая сама да се оправя с кашите на гаджето си.

Явор бе арестуван в началото на февруари в Банско, след като униформените го хванаха да кара пиян и дрогиран. Тъй като това е поредно провинение на актьора и е с условна присъда, го грозят солени санкции, дори и затвор./show.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата