Пореден случай на агресия на пътя. 82-годишен мъж е в болница с комоцио и рани по лицето след като е бил удрян от друг шофьор. Инцидентът се разиграл на оживено кръстовище в Асеновград пред очите на десетки водачи на автомобили, но никой не се е намесил, съобщи БНТ.

82-годишният Иван Карагьозов излизал с кола от производствената си база и докато се включвал в главния път вероятно е засякъл движещ се с по-висока скорост джип. Водачът на мощната кола започнал да го преследва по улиците и щом възрастният мъж спрял на пешеходна пътека, агресивният шофьор слязъл и го ударил два пъти.
Отвори ми вратата и ме удари - първия път като ме ударил получил съм комоцио и втория път пак, споделя Иван Карагьозов.
Пострадалият е бил директор в Съюза на българските автомобилисти, обучил е много инструктори, разказва с болка синът му.
5 шева има зад ухото, той е възрастен човек, изкарал е преди време инсулт, оставиха го снощи на системи, споделя синът на пострадалия Атанас Карагьозов.
Д-р Емилия Стоянова, завеждащ Неврологично отделение МБАЛ-Асеновград съобщи: " На приетия с комоцио пациент в спешно отделение му са правени скенер на главата, графия на шендел, пълна кръвна картина. Изследванията са нормални за момента и той е в добро състояние".

След сигнал в полицията с помощта на записи от камери край пътя само за няколко часа агресивният шофьор е заловен.
Гл. инспектор Петър Бабугеров, началник на РУ Асеновград заявява, че виновният водач е на 32 години, от Асеновград, криминално проявен и осъждан.
С прокурорско постановление арестът му е удължен на 72 часа.