събота, 8 февруари 2020 г.

Принц Хари направи голямо разкритие за болестта си след "Мегзит"


Принц Хари изнесе реч за JPMorgan във Флорида, която може да му донесе 400 000 британски лири. Това стана часове, след като частен самолет на банката кацна там от Канада. В първата си публична изява след Мегзид, херцогът и херцогинята на Съсекс присъстваха на среща на върха, организирана от финансовия гигант на Южния плаж в Маями.

Двамата бяха основни гости на срещата на върха, организирана от финансовия гигант JP Morgan. Хари и Меган Маркъл бяха забелязани в лъскавия хотел, придружени от голям антураж.
Смята се, че кралската двойка, която често проповядва за екологични проблеми, е кацнала там именно с частния самолет на JPMorgan. Частният самолет на Gulfstream е излетял от летището във Ванкувър в 12.10 ч. местно време и е кацнал около 8 часа вечерта според Flight Aware. Бъкингамският дворец потвърди, че принц Хари е изнесъл реч на събитието, но не потвърди данните за полета на двойката. Говорителят на двореца е заявил: "Не коментираме техния личен график." И JP Morgan отказа да потвърди или да отрече дали Хари и Меган са летели със самолет на фирмата.
По време на събитието Меган се е присъединила към близкия си приятел Гейл Кинг по време, била е забелязана да говори и с рап звездата Meek Mill и собственикът на New England Patriots Робърт Крафт. Хари и Меган излязоха на сцената, придружени от американския технологичен бизнесмен Майкъл Рубин и филантропа Клара Ву.
Кралската двойка обеща да стане финансово независима и може да си докара допълнителни доходи именно с присъствието си на подобни ангажименти. Принц Хари говори за напускане на кралското семейство и разкри, че е ходил на психотерапия. „Хари говори за психичното си здраве и за това как той е бил на терапия през последните няколко години, за да се опита да преодолее травмата от загубата на майка си", пише "Индипендънт".
„Хари също призна, че за него и Меган е много трудно след напускането на Кралския дворец, но разкри също така, че не не съжалява за решението им да се оттеглят, защото са искали да защитят семейството си. Каза - аз не искам Меган и синът ни Арчи да преминат през това, през което минах аз като малък." „Решението, което взех за жена си и детето ни да се оттеглим, не беше нещо леко за мен. Трябваха ни месеци разговори и след товлкова години предизвикателства знам, че не винаги съм се оправял, но този път нямах друга възможност", разкрива още принц Хари.
Миналия месец актрисата Меган подписа договор с Дисни в замяна на дарение за благотворителна организация. След като се оттеглиха от кралските си задължения миналия месец, Хари и Меган напуснаха Великобритания с бебето Арчи и се преместиха в имение на стойност 11 милиона лири на остров Ванкувър, Канада.
По-рано тази седмица беше разкрито, че са засилили сигурността в новия си дом с камери за видеонаблюдение и стабилна бариера. Британските данъкоплатци все още финансират защитата на двойката, докато живеят в Канада.БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата