петък, 7 февруари 2020 г.

15 топ експерти пристигат в Бургас за да се запознаят с потенцила на града за конферентен туризъм


Бургас като партньор на Световната среща на конферентен туризъм BSB 2020, ще бъде домакин на инфо тур с посещение на емблематични места за морския град.
В него ще се включат 15 топ експерти от цял свят, които ще имат за цел да измерят потенциала на Бургас за посрещане и организация на големи международни форуми.
Сред тях са водещи фигури в сферата като Горазд Чад - главен редактор на списание KONGRES MAGAZINE, Роб Дейвидсън - директор на консултантската компания MICE Knowledge, специализирана в проучвания, обучение и услуги в събитийния туризъм, Саймън Науди - представител на Асоциацията на организаторите на събития във Великобритания, както и UFI по целия свят.
Информационната обиколка на експертите ще включва посещение на зоната около Морска гара, новопостроения Конгресен център, пешеходна разходка през Морската градина и главната улица Богориди, визита до двата модерни спортни комплекса - Парк Арена ОЗК и многофункционалната зала Арена Бургас, посещение в Акве калиде с кафе и 3D прожекция.    

Новините от днес и със задна дата