събота, 4 януари 2020 г.

Гинеколожка от "Пирогов" извърши нещо ужасно с млада жена


Млада жена от София изживява истински кошмар, когато попада при лекар - гинеколог в "Пирогов". Тя отива с обикновени оплаквания, но научава, че има сериозно заболяване и оттам се започва ходене по мъките. За да преживее целия кошмар, причинен от гинеколожката, жената минава през няколко специалиста, от които разбира, че всъщност не е болна.
Оказва се, обаче, че въпросната гинеколожка е източвала и здравната каса. Младата жена научава за това специално, когато използва новата платформа и вижда през интернет досието си. От него става ясно, че уж е била оперирана. Ето и разказа на самата потърпевша, публикуван във Фейсбук:

"Искам да предупредя за лекарка, от която съм изпатила жестоко и не бях на себе си няколко месеца, след като ме излъга безочливо, че имам заболяване. Тази жена лъже и източва здравната каса. Минало е време, но като се сетя още ме боли. Това е д-р Евелина Желязкова от "Пирогов". Проф. д-р Петър Петров, д.м.н.: Папиломният вирус се предава и със замърсени тоалетни принадлежности Тя е престъпник, защото убеждава клиентите си, че са болни с единствената цел да ги ограби. Пазете се! Тази извадка от здравното ми досие е доказателство за източване на касата, аз такава интервенция не съм имала. След нея съм ходила при още трима специалиста, за единия чаках половин година за час и похарчих няма да казвам колко пари.

Слава Богу нищо от това, което Евелина Желязкова твърдеше не се оказа вярно! Внимавайте да не попаднете при нея, ще ви вземе и здравето, и парите!!!" Оказва се, че и други млади жени са били потърпевши от прегледа при въпросната д-р Желязкова. Те описват случилото се в различни форуми с надеждата да предупредят други да не се доверяват на лекарката. Ето и няколко от техните разкази, които са наистина страховити: "Откриха ми сериозен проблем и аз започнах да търся добър лекар и така попаднах на нея. Отношението ѝ към мен беше като към 20 лева. Държеше се доста грубо и самонадеяно. За преглед ми взе 120 лв. но явно и се видяха малко и започна да ме размотава за да може да ми вземе още пари." "Веднъж отидох при нея и тя ми откри хламидия.

Имам постоянен партньор и съм моногамна, настана революция вкъщи, защото единствено от него можеше да е заразавянето. Предписа ми най-силните и стари български антибиотици, които впоследствие разбрах, че са вече почти неизползваеми при съвременното разнообразие от лекарства. Започнах лечение и развих много силни гъбички. На третия ден от лечението излязоха резултатите на приятеля ми и бяха отрицателни! Не можех да повярвам, какво се случи. Разгледах си изследванията - от коя лаборатория са правени и чак тогава забелязах, че резултатите ми са написани на бележка за медицинска бележка, без име на лаборатория и само с печата на д-р Желязкова."

"Здравейте, момичета! И аз искам да изкажа потреса си от тази "докторка". Моят случай е следният: Преди 2 години отидох по спешност в "Пирогов" с адски болки в яйчниците. Попаднах на д-р Желязкова. Седнах на магарето,обясних ѝ, че правим опити за бебе, обясних ѝ къде ме боли, кога е започнало да ме боли и т.н. (между другото омъжена съм и съпругът ми е единственият ми партньор), при което тя просто ме погледна и каза:

"Ти кой знае колко партньора имаш,освен това тука виждам поликистозни яйчници,така че не се надявай да имаш деца, но ако решиш все пак можеш да дойдеш в частния ми кабинет и там може би ще оправим нещата!!!" Повярвайте ми,след това,което чух,избухнах в плач, облякох се и изхвърчах от кабинета! Моля всички момичета, жени, бъдещи и настоящи майки никога и по никакъв повод да не ходят при нея!" От БЛИЦ са опитали да се свържат и с д-р Желязкова, за да потърси и нейната гледна точка, но за съжаление без успех.

Новините от днес и със задна дата