събота, 25 януари 2020 г.

Свалиха Деси Слава от самолета за САЩ, а причината е смайваща!


Тази сутрин Деси Слава трябваше да отлети за Северна Америка, където сънародниците ни я чакат за нейното турне. Още довечера трябваше да изнесе концерт в Торонто.

Уви, Деси не успя да се качи на самолета, а причините са потресаващи. Оказа се, че е върната и поради строга забрана не могат да я качат на борда.
"Скъпи почитатели и приятели зад Океана, С голямо съжаление ви съобщавам, че днес не успях да се кача на самолета за Америка. Преди години имах забрана за влизане в САЩ, която чрез адвокат бе премахната през 2016. Оказва се, обаче, че има промени за точно този тип забрана и политика на State department и всеки път, когато искам да пътувам за Америка, трябва да поискам special waiver, въпреки одобрена работна петиция и положително минато интервю за работна виза!
В момента очаквам да получа специалното разрешение и ви уверявам , че тръгвам с първия полет за съответния град, за който успея! Ако някой от концертите ми бъде пропуснат , с моята организаторка Петя Романова ще направим всичко възможно да преразгледаме за нови дати, за да не останете разочаровани! Искрено се извинявам и съжалявам за неудобството! Моля ви за разбиране", пише Деси в официалната си страница във "Фейсбук".


Някои от почитателите да Деси я обвиняват в немарливост и че не е прегледала документите си навреме. Тя е прословута със своята разсеяност и вечно закъснение, че е напълно възможно да е изпуснала и полета си.
Деси е поанена да пее в няколко щата. На ангелския  глас ще се насладят българите в Лас Вегас, Чикаго, Атланта и т.н./show.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата