петък, 3 януари 2020 г.

Майка изяде сърцето и гърдите на любимата девойка на сина си, за да забогатее

Сегун Филип, Оволаби Адееко и майка му Бола

В Нигерия жена изяде сърцето и гърдите на приятелката на сина си по време на ритуал, предназначен да ѝ донесе богатство, съобщава Daily Star.
Родителите на 22-годишната Фавър Дейли-Оладел, учила във Факултета по социология на Университета в Лагос, обявили за изчезването на дъщеря им в началото на декември миналата година.
Фавър Дейли-Оладел

След разследване полицията установила, че млад мъж на име Оволаби Адееко, с когото се е срещала, я е примамил в хотел, където я упоил с наркотици, а след това я отнесъл в една от местните църкви, ръководена от самопровъзгласилия се пастор Сегун Филип.
Според служителите на реда там 23-годишният Адееко е разбил главата на момичето с точилка, след което пасторът прерязал гърлото ѝ, отрязал гърдите ѝ и отстранил вътрешните ѝ органи, включително сърцето.
Сегун Филип, Оволаби Адееко и майка му Бола Тогава Филип приготвил ритуално ястие от тялото на убитата жена. Изяждането му трябвало да донесе богатство на Адееко и майка му Бола.
Майката Бола твърди, че не знаела нищо за убийството на момичето, а синът ѝ я убедил, че ястието се приготвя от козе месо. Майката и синът канибали са арестувани./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата