четвъртък, 9 януари 2020 г.

Мъж купи специална играчка и почти се самоуби с нея


Когато мъж си поръчал се*с играчка за приятелката си, той въобще не е и подозирал, че тя ще бъде толкова мощна, пише в. "Дейли мейл".
След като масажорът за орала стимулация е струвал само 25 британски лири (около 60 лева) в Амазон, той е "очаквал да бъде доста слаб". Затова той бил много приятно и неприятно учуден, когато устройството почти не го убило. В смешно видео ревю на играчката клиентът казва, че всеки трябва да си поръча това устройство, "ако иска да преживее екзорсизъм".

"Нямах големи надежди за това заради цената. Очакват да е доста слабо, но въпреки това го опитах. В началото бе малко трудно да намеря подходящата позиция, която да задоволява и двама ни, но когато я напипах, стана страшно", казва още той.

"Поставих я, тя я пусна на първа степен и започнахме, след около 30 секунди, тя натисна играчката надолу и .... повече нищо не си спомням. Очевидно, играчката я е накарала да свърши толкова неочаквано и силно, че тя си е опънала краката, изритала ме е в долната челюст, аз съм полетял назад и съм се приземил на радиатора. Приятелката ми дори си е помислила, че ме е убила.

Като цяло, няколко парацетамола по-късно и плик със замразен грах на челюстта ми... абе хубава играчка е. Ако ще я използвате с партньорката си, препоръчвам ви да носите защитно облекло на полицай по време на размирици, за да се защитите от телесните повреди, които може да настъпят", пише още в ревюто си човекът.

Новините от днес и със задна дата