събота, 25 януари 2020 г.

Наркозависим прегази 1-годишния си син по погрешка


38-годишен мъж, под въздействието на наркотици, забрави да сложи едногодишното си дете в колата и го прегази. Малкият Джеси почина от контузиите си, пише Metro.
Чудовищният инцидент е станал в американския град Каньон Сити, щата Колорадо.  Последните секунди от живота на малкото момче попаднали на охранителни камери в близост. Забелязва се, че мъжът свалил детето, но едва след известно време забеляза, че не е сложил момчето в колата.
После се върнал до къщата, където видя сина си да лежи на пътя. Мъжът го завел в близката пожарна, но детето починало от многобройните наранявания. Майката на момчето Тамлин Булард е в процес на развод със съпруга си, тъй като е зависим. В деня на смъртта на детето тя го оставила при баща му, за да се срещне с адвокат.
"Бащата на Джеси го обичаше много, но не е достатъчно силен, за да преодолее страстта си към наркотиците", каза жената, като отбеляза, че съпругът ѝ се грижел много за нея по време на бременността ѝ.

"Той беше толкова добър с него, че можеше да бъде наречен прекрасен баща. Но пристрастяването му към наркотиците го превърна в чудовище", казва жената. Според нея и тя, и съпругът ѝ не са могли да имат деца. Тя смята раждането на сина си за „чудо“. /БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата