вторник, 19 ноември 2019 г.

Съпрузи са задържани за убийството на младия мъж в Бургас

Двама души са задържани за убийството на младия мъж, чийто труп бе открит в землището на квартал „Долно Езерово“ в Бургас. Това съобщи главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов.

Снощи е получен сигнал. Колегите направиха през нощта оглед, днес в светлата част на денонощието е направен повторен оглед. Имаме задържани към момента две заподозрени лица – съпруг и съпруга. Най-вероятно става въпрос за убийство, защото има огнестрелна рана, поне от първоначалния оглед“, каза главен комисар Иванов.


Сигналът е подаден снощи около 18 часа от мъж и жена, които обяснили, че са били на ловен излет в местността. Тялото е открито в храсти край железопътна линия. Установено е, че убитият е прострелян в дясно в гръдния кош, като до него не е открито оръжие. Самоличността му също не е установена все още.

Трупът е откаран в отделение „Съдебна медицина“ на Бургаската болница. По случая е образувано досъдебно производство. Назначени са множество експертизи.

Работата по установяване на случилото се продължава от служители на отдел „Криминална полиция“ и Второ РПУ под прякото ръководство на Окръжна прокуратура – Бургас".

Новините от днес и със задна дата