петък, 29 ноември 2019 г.

Започва делото срещу Ален Делон за признаване на бащинство

 
Следващия месец френското правосъдие ще започне да разглежда представения от Ари Булон иск за признаване на бащинство от актьора Ален Делон, предаде Франс прес.


"Съд в Орлеан в Централна Франция постанови, че трябва да има първо съдебно заседание до месец и пледоарии до три месеца", поясни адвокатът на Ален Делон Кристоф Айела.

Ари Булон - синът на певицата Нико, представи този иск за признаване на бащинство пред съд в Орлеан, защото Делон притежава дом в района.

Ален Делон никога не е признавал, че е баща на Ари Булон, сина на певицата Нико от групата "Велвет ъндърграунд".

Известният актьор имал кратка връзка с Нико през 60-те години на миналия век. Ари е отгледан от майката на Ален Дело.

В интервюто той споделя, че на 17 години е бил далеч от целта да пробие в киното и е постъпил в армията. Бил пратен в Индокитай и се върнал оттам променен. "Дължа всичко, което съм като мъж, на армията", признава той. Тогава Мишел Корду, жената на кинодеятеля Ив Алегре го харесва и кара мъжа си да го вземе във филма си "Когато се намесва жената".

Така през 1957 г. Делон напуска армията и се посвещава на новата си страст - киното. Следват десет филми за по-малко от пет години.
Легендата на френското кино признава, че е попаднал в професията на киното благодарение на жените.
"Те са тези, които ме карат да правя кино. Жените ме искат, дават ми всичко, жени, които са се влюбили в мен. Те са минимум шест или седем години по-възрастни от мен. Тогава аз искам да видя в очите на тези жени, че съм най-красивият, най-високият, най-силният и затова ставам актьор", разказва Делон, използвайки сегашно време.

Новините от днес и със задна дата