вторник, 19 ноември 2019 г.

"Подари от сърце" и зарадвай дете или възрастен в неравностойно положение


*Второто издание на инициативата на Община Бургас стартира до дни

С най-желаният подарък  можете и тази година да зарадвате дете или възрастен човек в неравностойно положение чрез кампанията на Община Бургас "Подари от сърце".

Второто издание на инициативата стартира до дни. Всеки благодетел може сам да избере на кого да купи подарък и да му напише кратко послание или пожелание.Списъкът с информация кой за какъв подарък си мечтае съвсем скоро ще бъде достъпен на страницата на Община Бургас.

За тези, които вече са осигурени подаръци от благодетели, срещу името им ще има отбелязано сърчице.

Списъкът ще се актуализира в реално време. Желаещите да се включат ще могат предварително да отбележат на кого искат да купят подарък, за да се избегне дублиране на подаръци, като се обадят на тел. 056/825772 или на ел.поща info@gotoburgas.bg


Опакованите и поименно надписани подаръци ще трябва да се оставят в Туристическия информационен център на "Александровска" срещу Часовника.

В кампанията ще бъдат включени всички социални и дневни центрове в града, в които са настанени или се посещават деца, младежи и възрастни.Инициативата е вдъхновена от кампанията Операция "Плюшено мече" - https://plushenomeche.org, като администрацията стартира и своята инициатива, която включва деца, младежи и възрастни от всички защитени жилища и социални домове на територията на Бургас.

 Крайният срок за участие н  инициативата е 10 декември /вторник/.

Новините от днес и със задна дата