петък, 29 ноември 2019 г.

Ето го дома на виртуалния любовник, завъртял главата на банкерката Невена / ВИДЕО

 
30 000 лева са намерени преди два дни и иззети от метална каса в къща в монтанското село Мокреш. Това става ясно от официалния бюлетин на полицията в Монтана.


От полицията уточняват, че претърсването е извършено във връзка с разследване на колегите им от Варна, образувано за длъжностно присвояване.

Предполага се, че става въпрос за родната къща на мъжа, за когото се твърди, че е получавал изпращаните от банковата служителка пари. Някои местни смятат, че добрият стандарт на семейството, притежаващо претърсената къща, е постигнат с работа.

От полицията уточняват, че иззетите от метална каса 30 000 лева са били в банкноти от по 50 лева. В родната къща на предполагаемия ухажор днес имаше само един работник. Имотът е с чисто нов покрив и току-що завършен ремонт. Мъжът не живее постоянно в къщата, а за строителните работи отговарял предимно баща му.

"Правят цяло лято къщата, два-три месеца имат 10 – 15 човека. Като минеш, по всяко време работят хора", разказа местният жител Георги Велков пред bTV.

"Той си има бизнес. В София, той е софийски жител, той не е тук, твърди друг. Според трети, парите не са само от работа. „Парите… от Варна. Каза, че продава апартамент. Какъв е тоя апартамент за половин милион лева?”, коментира друг жител.

Дали е налице съпричастност на мъжа към извършеното от банковата служителка престъпление, предстои да се установи. Разследването по случая продължава.

Новините от днес и със задна дата