петък, 29 ноември 2019 г.

Виртуалния любовник на банкерката Невена, задигнала 1 милион лева

Не съм банка и изобщо не ме интересувате, гневи се в социалната мрежа монтанският Казанова, който обича шумните купони и луксозния живот. Банкерката Невена Йорданова по невероятен начин е задигнала близо един милион лева от вложители в банката, в която работи. Жената е арестувана заради крупна банкова измама. Малко по-късно се появи информация, според която тя е казала, че всичките пари, които е отмъкнала са преведени на неин любовник от Монтана, с който водили виртуална любов от три години, но не са се виждали на живо.
Шокиращи разкрития за младата банкерка и любовника ѝ, заради когото отмъкнала 1 милион лева от вложители във Варна Вчера стана ясно кой е митичният Казанова. Това е снимка на хитрия виртуален любовник, на когото се предполага, че банкерка Невена е пращала парите, източени от сметките на вложители. Митичният монтанчанин, който се представил с името "Михаил", всъщност е Сергей Михайлов. Дълги години той живеел в Монтана, но от известно време се подвизава в столичния квартал "Люлин".

Мъжът, който е роден на 7 август 1989 година, води активен социален живот. От кадри във фейсбук профила му става видно, че той обича шумните купони, големите и пищни веселби, а винаги компания му прави някоя засукана мадама.  Въпреки, че в профила му пише, че е необвързан Сергей видимо има сериозна връзка с жена на име Сиси. Освен това медията ни научи, че те имат две деца.

Виртуозният измамник често не се сдържа и публикува доста пиперливи коментари в личния си фейсбук профил. В един от тях той уточнява, че "не е сложил табела "Банка" пред дома си". Сергей обаче успял да омае варненската банкерка и още от 2017 въртели "виртуална любов". И двамата разказали пред разследващите, че са се запознали през въпросната година чрез платформата АБВ.

Писали си, и според твърденията и на двамата, не са се виждали никога. Сергей обаче признава пред разследващите, че е получил на два пъти конкретни суми от банковата служителка Невена Йорданова, но те далеч не са толкова колосални като установената вреда за над 1 милион лева./ Източник: БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата