понеделник, 14 октомври 2019 г.

18-годишният Мариян е загиналият в мерцедеса край Карнобат

Карнобатското село Черково потъна скръб след смъртта на 18-годишния Мариян Недялков. Младежът е погребан вчера от близките си, след като в петък загина в катастрофа след челен удар с внезапно изскочило на пътя диво прасе, пише flagman.bg.
Мариян е бил абитуриент само преди няколко месеца, завършил Професионалната гимназия по селско стопанство и лека промишленост в Карнобат. Младежът планирал да работи в чужбина, след като изкара шофьорска книжка у нас.
 Всички в селото описват Мариян като възпитан и усмихнат младеж и все още са в шок от трагедията. Неговите близки пък продължават да са в неведение относно причините за тежката катастрофа, за които в момента тече разследване.

В петък, малко преди полунощ, компанията от четирима младежи решила да отиде на дискотека в Карнобат. Освен Мариян с мерцедеса пътували и тримата братя Атанас, Върбан и Здравко, всички от с. Черково. Те са настанени в УМБАЛ-Бургас с различни контузии, но без опасност за живота. Зад волана бил 20-годишният Атанас. Той нямал никакво време за реакция, тъй като немското возило се движело с много висока скорост и се забило челно в изскочилото на пътя диво прасе. Свидетел направил снимки на зверската катастрофа, след която колата е направо неузнаваема. Цялата предница на Мерцедеса е потрошена вследствие на тежкия удар. До автомобила се търкаля трупът на глигана, който останал на място след сблъсъка.

Новините от днес и със задна дата